Annonsering - økonomi24

Annonsere på Økonomi 24?

Vil du treffe mennesker som jobber i økonomiavdelinger? Søker du folk i bedrifter som leverer noe til økonomiavdelingen? Har du noe å selge, eller en stilling å fylle? Da skal du annonsere på Økonomi24.com – nettavisen for alle som er interessert i økonomistyring!

Vi tilbyr tre ulike grupper av annonser:

  • Bannerannonser
  • Stillingsannonser
  • Annonse i nyhetsbrev

Stillingsannonser

Alle stillingsannonsene vises i karusell på forsiden, samt på vår egen side for ledige stillinger. Prisen er 7.000 kroner, og gir visning fra publisering til søknadsfrist, maksimalt seks uker. Vil du «booste» annonsen med litt ekstra synlighet, kan du utvide den med en bannerannonse for 10.000 ekstra per uke.

Er dere et rekrutteringsbyrå eller en storannonsør? Kontakt oss på annonse@okonomi24.com for en fast, årlig pris som lar dere legge ut så mange stillingsannonser dere ønsker.

Bannerannonser

Våre bannerannonser går i en karusell mellom artikler på forsiden, samt inne i artiklene. Det innebærer at leserne får en variasjon i hva de ser av annonser på hvilke steder. Dere leverer annonser til visning på desktop og mobil, så setter vi dem på.

Våre annonseformater er:

  • 980 x 300 (desktop)
  • 580 x 400 (desktop)
  • 320 x 250 (mobil)

Prisen er 17.000 kroner per uke, med maksimalt åtte annonsører som deler på de ulike plasseringene. Send epost til annonse@okonomi24.com, så får vi dere opp og stå!

Annonse i nyhetsbrev

Vi sender nyhetsbrev minst en gang i uken, inntil videre med plass til bare én annonsør. Prisen er 10.000 kroner per uke. Vi bruker de samme formatene som for bannerannonser. Kontakt oss på annonse@okonomi24.com!

Rabatter

Hos oss finnes kun én type rabatt, og den er tidsbegrenset: Annonsører som mener at det positivt og viktig at Økonomi24 etableres og lykkes, får muligheten til å kjøpe annonser med en forskuddsbetaling på 200.000 kroner og motta annonseplass for 400.000 kroner – i faste priser, på selvvalgte tider i 2024 og 2025. Vi lukker vinduet for denne typen annonser en gang i løpet av sommeren, så send oss en melding på annonse@okonomi24.com hvis du vil være med før den tid.

Powered by Labrador CMS