Lars Syse Christiansen ny CFO i XXL

Sportskjedens nye pengemann har massevis av gründererfaring og solid CFO-kunnskap.

XXL kunngjør mandag at Lars Syse Christiansen blir selskapets nye CFO.
Publisert Sist oppdatert

Sportsutstyrskjeden XXL kunngjorde mandag i en børsmelding at konsernet har ansatt Lars Syse Christiansen som ny CFO. 

Christiansen (46) er for tiden styreleder for Cardboard og Wanda, to selskaper han også var med på å grunnlegge, og han har bakgrunn som CFO for virksomheter som CircleK, Otovo og Storebrand Bank. Han har også vært leder for forretningsutvikling i Posten Norge AS. Han har også lang erfaring som styremedlem, hovedsakelig innen oppstarts- og ventureselskaper, og sitter for tiden blant annet i styret for Ruter AS.

«Lars er en svært talentfull CFO, med bakgrunn fra mange interessante selskaper med tydelig kundorientering. Han har bred erfaring og en sterk merittliste fra å styre gjennom transformasjoner, utvikle kostnads- og driftseffektivitetsprogrammer, profesjonalisere og fokusere på prestasjonsledelse. Han er også en engasjerende og likandes leder. Dette er akkurat hva vi lette etter da vi startet søket etter en ny CFO. Jeg er veldig glad for at Lars har akseptert å bli med på XXL,» uttaler XXLs adm. direktør Freddy Sobin i børsmeldingen.

«Jeg har beundret XXL-konseptet siden begynnelsen for mer enn 20 år siden, som hyppig kunde både i butikkene og på nett. Som den største sportsforhandleren i Norden, med en ledende omni-posisjon, har XXL grunnlaget for et sterkt comeback. Jeg tror sterkt på transformasjonsplanen "Reset&Rethink" og ser frem til å bidra med å drive endring, styrke organisasjonseffektiviteten og skape lønnsom vekst. Nå ser jeg frem til å møte alle de nye kollegene, lære fra innsiden og komme raskt i gang,» sier Lars Syse Christiansen i pressemeldingen.

Christiansen har en Master of Science i Management og et lederprogram i Corporate Finance and Investment Analysis fra London School of Economics, og før det tok han en Master of Marketing Management ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Han tiltrer sin stilling i XXL i august.

Powered by Labrador CMS