24SevenOffice med overskudd og sterk vekst

Det norske ERP-selskapet 24SevenOffice fortsetter den gode utviklingen og viser ferske tall for første kvartal 2024. Det er tredje kvartal på rad med over 30 prosents årlig vekst.

CEO Eirik Aalvik Stranden i 24SevenOffice
Publisert Sist oppdatert

CEO Eirik Aalvik Stranden i 24SevenOffice begynner sin hilsen til aksjonærene i kvartalsrapporten for første kvartal 2024 med gode nyheter:

«Jeg er virkelig stolt og glad for å dele denne kvartalsrapporten hvor den organiske veksten fortsatte å være sterk med en vekst på 33 prosent fra år til år, det tredje påfølgende kvartalet med over 30 prosents vekst. Vi nådde også en viktig milepæl på vår vekstreise med en EBITDA-margin på 22 prosent og positiv kontantstrøm for kvartalet, betydelig over målet i Rule of 40.» 

Rule of 40 er en mye brukt mål for vekst og lønnsomhet: At prosentvis vekst og EBITDA til sammen skal være minst 40 prosent. Aalvik Stranden sier at det er resultater som kommer av store investeringer i teknologi: 

– Vi har vært opptatt av innovasjon helt siden vi løftet regnskapssystemene våre i skyen på 2000-tallet. Nå har vi gjort betydelige investeringer i AI-teknologi, noe som vil gi kundene våre en mer effektiv, nøyaktig og helhetlig opplevelse. Det betyr raskere bokføring, bedre innsikt og automatiserte prosesser, slik at regnskapsførere kan bruke mer tid på strategisk og kommersiell bistand for kundene sine. 

Selskapet kommer samtidig med med nye finansielle mål: Kort fortalt skal 24SevenOffice oppnå 500 millioner kroner i omsetning på 500 dager, med 50 millioner kroner i lønnsomhet.

– Vi ser gode resultater fra disse strategiske investeringene og forventer at våre operative kapabiliteter og større markedsposisjon vil fortsette å gi resultater. De finansielle målene betraktes som et minimumsmål og vil være grunnlaget for 24SevenOffice sin lønnsomme vekst de neste 500 dagene, sier Aalvik Stranden. 

For tiden er selskapet i ferd med å ta steget opp i en større liga – når det flytter fra Spotlight-børsen til Nasdaq First North i Stockholm. Uplistingen skal blant annet bidra til å gi økt oppmerksomhet fra en større investorbase. Aksjekursen har allerede steget fra rundt 5 svenske kroner til rundt 17 kroner.

Powered by Labrador CMS