Vidar A. Løken blir CFO i Antire

Credo Partners har store ambisjoner for sine selskaper Ratio Management og Right, som nå fusjoneres til Antire AS. Nå henter de inn Vidar A. Løken inn fra EG for å bli det nye selskapets finansdirektør.

Vidar A. Løken ny CFO i Antire
Publisert Sist oppdatert

Ratio Management og Right fusjoneres til Antire, med mål om å skape en ny, nordisk teknologipartner som skal bli ledende på skybaserte forretningsapplikasjoner, dataanalyse og AI. Hovedeier Credo Partners har ambisjoner om at det nye selskapet skal nå en omsetning på 600 millioner kroner, og oppskrften er å kombinere sterk, organisk vekst med flere oppkjøp i Norden.

Antire kunngjorde mandag 1. juli at Vidar A. Løken er ansatt som som selskapets CFO. Løken kommer fra rollen som Vice President Business Partnering i EG Group, og før det jobbet han som CFO i Ørn Software. Vidar har tidligere jobbet i 19 år i revisjons- og rådgivningsselskapet PwC, hvorav de siste fem årene som partner.

– Det er en fantastisk mulighet å få være med å bygge opp et nytt teknologiselskap fra starten av. Jeg kjenner Credo Partners godt, og har sett hva de har fått til med blant andre Cegal og Evidi. Antire står foran en enorm vekst med mange muligheter og utfordringer, ikke minst for en CFO, sier Løken i en pressemelding.

Store ambisjoner – og forhåpninger

Som CFO i SaaS-selskapet Ørn Software, som ble kjøpt av EG Group i 2022, har Løken vært med på en liknende utvikling og vekst, og selskapet har store forhåpninger til sin nye finansdirektør.

– Vi er svært fornøyd med å få med oss Vidar A. Løken. Vidar har opparbeidet seg solid erfaring og unik kompetanse, som er viktig for at vi skal nå våre vekstambisjoner. Skal vi lykkes trenger vi erfarne ressurser som har vært med på å skape vekstselskaper, sier adm. direktør Runar Vestrheim i Antire i pressemeldingen.

– Å være CFO i et selskap som skal vokse kraftig, krever først og fremst god økonomisk innsikt og forståelse sammen med sylskarp kommersiell teft. Samtidig må man ha de riktige lederegenskapene som skaper engasjement rundt den vekstreisen vi skal på. Det er selvsagt også en stor fordel med erfaring fra lignende prosesser. I tillegg må man tørre å satse. Vidar huker av i alle disse boksene, fortsetter Vestrheim.

Løken starter i jobben 2. september i år.

Powered by Labrador CMS